Hívjon még ma:

06 30 87 87 870

Dražice OKC 500 NTR HP Csőkígyós HMV Tartály

466.830 Ft

  • ERP ready: IGEN
  • Űrtartalom: 469 l
Kategória:

Leírás

Leírás

A Drazice álló kivitelű, közvetett (indirekt) fűtésű tartálya, 352 literes térfogattal. Egy hőcserélővel rendelkezik, mely acélcsövekből van összehegesztve és zománc bevonat védi. Teljesítménye képes arra, hogy ellásson lakást, családi házat, éttermet vagy hasonló létesítményt, a hőcserélőn keresztül áramló hőenergia által.

Az NTR nem rendelkezik saját vízmelegítő egységgel. Melegítésére felhasználhatóak különböző típusú központi fűtő bojlerek, megújuló energiaforrások (pl napkollektorok).

A készülék C energetikai besorolással rendelkezik. A tároló oldalt karimával van felszerelve, melybe TPK, TJ 6/4″, R, SE karimás fűtőbetét építhető és tisztító nyílásként is használható. A készülék továbbá rendelkezik egy leeresztő furattal. Kialakítása miatt könnyen csatlakoztatható gáz bojler alá. A termék belül zománcozott, hőmérővel és magnézium anóddal ellátott, mely a tank felső részében található, ezzel csökkentve a lehetséges korróziót. A tartály felülete hegesztett acéllemez, korrózió ellenálló zománc bevonattal.

Tömege üresen 190 kg. A hőcserélő felülete 5,2 m2, térfogata 32 liter. A vizet 10 °C fokról 60 °C-ra 13 perc alatt melegíti fel. Maximális üzemi hőmérséklet/nyomás a hőcserélőben 110 °C és 10 bar. A tartályban 90 °C és 10 bar. A szigetelés Poliuretán hab, vastagsága 50 mm. Statikus vesztesége 90 W. A termék egy ¾” KM-es, egy 1” KM-es, egy ¾” BM-es, egy ½ BM-es és egy 6/4” BM-es csatlakozóval rendelkezik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dražice OKC 500 NTR HP Csőkígyós HMV Tartály” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.