Hívjon még ma:

06 30 87 87 870

Ariston Velis EVO Wi-Fi 100

122.990 Ft

  • Zajszint: 15.00 dB
  • Űrtartalom: 80 l
  • Fűtő teljesítmény: 1.5 kW
Kategóriák: ,

Leírás

Típus

Ariston Velis Wifi 100 EU Elektromos Vízmelegítő

Kapacitás

100*

Teljesítmény (kW)

1,5

Felfűtési idő (ΔT=45°C) (h:min)

2:50′

Zuhanyra kész állapot (40 L 40°C-on) (min.)

50′

Max. vízhőmérséklet (°C)

80

Súly (kg)

30

Elektromos védettség (IP)

IPX4

Méretek (mm) 1251x506x270

Leírás:

A kényelem Smart oldala. A Velis EVO Wi-Fi termékek élvonalbeli technológiájuknak köszönhetően teljesen új alapokra helyezik a kényelemről alkotott fogalmat. Két beépített tárolójával biztosítja a víz legjobb rétegződését, ezzel is csökkentve az első zuhanyzáshoz szükséges időt. Az Ariston Velis EVO Wi-Fi mindössze 50 perc alatt zuhanykész. Érintőképernyőjéről bármikor leolvasható az elérhető zuhanyok száma, és a várakozási idő a következő zuhany elkészültéig.

Az Ariston NET távvezérlés megoldás azok számára, akik szeretnék, hogy mindigforró zuhany várja, amikor csak hazaér, a megfelelő hőmérséklettel és a kellő időben.  Az Ariston távfelügyeleti rendszerével folyamatos ellenőrizheti az energiafogyasztást. Megjegyzi az Ön szokásait, valamint energiát és pénzt takarít meg Önnek!

A megnyerő, exkluzív olasz desing-nak és a többpozíciós elhelyezési lehetőségnek köszönhetően harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő berendezéséhez.

A Velis EVO Wi-Fi tárolós vízmelegítők a tartósság érdekében SMART öntisztító fűtőelemmel, titánium borítású dupla tartállyal felszerelt vízmelegítő, áram-, vagy vízkimaradás esetére ABS biztonsági védelemmel ellátva.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ariston Velis EVO Wi-Fi 100” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.