Hívjon még ma:

06 30 87 87 870

Ariston Cares Premium System 24 EU (3301061)

229.990 Ft

Elektromos védettség IPX5D
Zajszint 50dB
Hatásfok (%) 93%

 

Kategória:

Leírás

RÉSZLETES LEÍRÁS

Az új Ariston Cares Premium System 24 további lépést tesz a minőség javítása terén: megújult belső elrendezése – az összetevők optimális helyzete – folytán a készülék masszívabbá vált, s élettartama megnyúlt. Új belső elrendezésének hála, a szerelők és a felhasználók egyaránt elnyerik, amire leginkább szükségük van: az előbbiek munkája leegyszerűsödött, az utóbbiaknak a jövőben még kevesebb fenntartási költséget kell viselniük. Ez egyfelől annak köszönhető, hogy az összes alkatrészhez frontálisan, közvetlenül hozzáférhetünk; másfelől az új belső elrendezésből fakad, amely kifejezetten a szerelők igényeit tükrözi.
Minden egyes Ariston kazánnak 155 szigorú minőségi vizsgálaton kell átesnie a legyártása során. A Ariston Cares Premium System 24-et ráadásul további 11 000 órán keresztül teszteltük a legnehezebb munkakörülmények között, hogy nagyobb fokú megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosítsunk.
ESZTÉTIKAI ÉS KÖNNYŰ HASZN ÁLHATÓS ÁG
Az új Ariston Cares Premium System 24 LCD-kijelzővel szereltük fel, amely könnyű használatot biztosít vásárlóink szokásainak megfelelően, és kellemes használati élményt nyújtva. A Cares Premiumnak emellett az esztétikája is igen korszerű, elegáns és gondos, tökéletesen illeszkedik minden otthoni környezethez, hogy vásárlóink akár konyhájukba is felszereltethessék. A Ariston Cares Premium System 24 igen vonzó és élvezetes formatervezése révén is rámutat, hogyan kíván az Ariston gondoskodni az ügyfeleiről: innovatív, hatékony, könnyen használható és olaszos formatervezésű termékekkel.
Ariston Cares Premium System 24 EU fali kondenzációs fűtő gázkazán főbb jellemzői:
  • Akár 35% -os energia-megtakarítás, egy 10 éves, hagyományos kazánhoz képest
  • Új hőcserélő a nagyfokú ellenállás és hosszú élettartam érdekében
  • Egyszerű és könnyen használható, LCD-kijelzős kezelőszerv
  • Egyszerű és gyors karbantartás
  • Zajmentes készülék
  • Kis mérete folytán könnyen elhelyezhető
  • Egyedi olasz formatervezés
  • Indirekt tárolóra köthető

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ariston Cares Premium System 24 EU (3301061)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.